Zoek
facetten header
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sea Sparkles Demoparcours

juni 3, 2023 @ 11:00 am - 3:00 pm

Sea Sparkles Demoparcours 

Het Sea Sparkles Demoparcours is een wandeling over de boulevard langs allerlei innovatieve projecten van het Living Lab Scheveningen. Het zijn altijd slimme oplossingen voor de stad. Bij elke innovatie vertellen experts je alles over de slimme oplossingen waar ze aan werken.    

Aanmelden 

Aanmelden is niet nodig. Haal op zaterdag of zondag bij het infopunt een plattegrond en vind zo je weg naar alle innovaties. Ben jij liever digitaal? Meld je aan, dan mailen wij je de plattegrond toe zodat je meteen met het parcours kan starten. 

Smart@Sea 
Dit is een participatiefestival over de zin en onzin van een slimme stad. Deze vierde editie van het festival wordt dit jaar van 31 mei t/m 4 juni georganiseerd op Noordboulevard van Scheveningen. Niet zomaar, want dit stuk van de boulevard is onderdeel van het Living Lab Scheveningen. Een leergebied voor de digitale innovaties en toepassingen. Meer weten? volg ons ook op Insta @smartatsea. 

Living Lab Scheveningen 
Welkom op Scheveningen, de grootste, oudste en drukste badplaats van Nederland. Jaarlijks komen hier miljoenen strandbezoekers om te recreëren en te flaneren. Het is een dynamisch gebied met veel mogelijkheden, én veel uitdagingen. Maar wist je ook dat het een gebied is waar geëxperimenteerd wordt met technologie en digitalisering? Een zogenaamd Living Lab. De gemeente Den Haag onderzoekt hier de mogelijkheden van een slimme stad. 

Gegevens

Datum:
juni 3, 2023
Tijd:
11:00 am - 3:00 pm
Ga naar de inhoud